Yin Yang Centar Akupunkture i Tuine

Yin Yang Centar Akupunkture i Tuine je osnovan sa željom da bude mjesto mira i vašeg vraćanja u fizičku i duhovnu ravnotežu.
Naš centar je prepoznat kroz pružanje usluga klinički ispitanih metoda kineske tradicionalne medicine: akupunkture i tuine (kiropraktike i kineske masaže), programiranih kineskih korektivno profilaktičkih vježbi kao i savjetovanje iz oblasti kineske dijetetike i zdravog načina života.
Postojanje i misija našeg tima se sastoji u prepoznavanju i otklanjanju širokog spektra problema, npr. svih bolnih stanja organizma, stanja uzrokovana stresom, psihičke nestabilnosti, insomnije, prekomjerne težine, anti-age program, i drugi.

Dr sc. med. Igor Mićunović
spec. Akupunkture, Moksibustije i Tuine

th yinyang

Dr. Med. Sci. Igor Mićunović je rođen 24.11.1977 u Beloj Crkvi, Republika Srbija, SFRJ. Pohađa Osnovnu i Srednju školu - Gimnaziju koje završava na Cetinju, Crna Gora.
Od 1996- 2001 studira osnovne studije na Fakultetu Sporta i FK u Prištini, Kosovo.
Od 2002-2007 studira osnovne studije medicine na Fakultetu Tradicionalne Kineske Medicine - odsjek akupunktura, tuina i moksibustija u Tianjinu, N.R. Kina.
Od 2001-2006 pohađa i završava magistarske studije medicine - odsjek medicina sporta na Medicinskom Fakultetu u Kragujevcu, Republika Srbija.
Od 2008-2011 pohađa i završava doktorske studije medicine na Fakultetu kineske tradicionalne medicine u Tianjinu, odsjek akupunktura, moksibustije i tuina, N.R. Kina.
Dr Mićunović se smatra referentnom osobom iz oblasti akupunkture i tuine na prostoru Evrope. U ovom trenutku Dr Mićunović je jedina osoba u jugozapadnoj Evropi koja nije porijeklom iz N.R. Kine sa titulom doktora medicinskih nauka iz oblasti kineske medicine.

Cjenovnik:

Konsultacija – 30 € (30min)
Akupunktura – 35 € (30 min)
Hiropraktika – 45 € (45 min)
Ventuze/ Termoterapija - 10 €
Korektivna gymnastika – 30€ (60 min)
Individualni časovi Joge – 30€ (60 min)
Individualni časovi Tai đi ćuana/ Ći guna – 30€ (60min)

Share
/

© 2012 Montenegro Stars Hotel Group. Web System By Emarket1ng.NET