SPA salon

Naš SPA nudi čitav niz prvoklasnih tretmana, za muškarce i žene, uz upotrebu proizvoda profesionalnih SPA brendova “Elemis”, “Christian Breton”, “Haslauer” i “Gerards”.

VIP APARTMAN (2. sprat)

th vip 01   th vip 02

U našem VIP spa apartmanu nudimo potpunu privatnost, izvanredan nivo usluge i pažnje. Apartman ima posebno kupatilo i garderobu, prostoriju za Rasul tretman i luksuzan i veoma udoban krevet za masažu, parno kupatilo i krevet za “Dry Float” tretman tijela.

PROSTORIJA ZA "SALVE IN TERRA" TRETMAN (1. sprat)

th salveinterra 01   th salveinterra 02

Uz “Haslauer Salve-in-Terra®” tretman, naši gosti isplovljavaju na put u svijet emocija. Nježno ljuljanje u toploj kremi za piling tijela pretvara svaki dodir u pravu ceremoniju. Jedinstvena, nezaboravna njega kože u kojoj mogu uživati i parovi i pojedinci.

KRALJEV APARTMAN (2. sprat)

th kings 01   th kings 02

U Kraljevom apartmanu nalazi se prelijepa kada, dovoljno velika za dvoje, kao i dvije izuzetno udobne ležaljke i dva najsavremenija kreveta za masažu.

RASUL APARTMAN (2. sprat)

th rasul 

Rasul apartman nudi izuzetno ukrašen Rasul sa dva sjedišta, krevet za “Dry Float” tretman tijela i luksuzan, udoban, savremen krevet za masažu.

PROSTORIJA ZA MASAŽU (ZA PAROVE) (2. sprat)

th massage room 01   th massage room 02

Opustite se uz zadivljujuće masaže po sopstvenom izboru. Uronite u stanje potpunog fizičkog i duhovnog opuštanja. Bez obzira na to da li ćete izabrati masažu toplim uljima, čokoladom, bazaltnim kamenjem ili masažu za oblikovanje tijela, akcenat je na potpunom blagostanju, a osjećaćete se kao da ste u raju.

PROSTORIJE ZA TRETMANE LICA (2. sprat)

th face treatment 01   th face treatment 02

U ovim udobnim i ugodnim prostorijama naši gosti mogu uživati u velikom izboru tretmana za njegu lica i vrata – maske za čišćenje lica i hranljive maske, blage masaže i masaže oblikovanja.

PRIVATNA SAUNA (2. sprat)

th private sauna 01

Gosti SPA centra mogu posjetiti i našu privatnu saunu kako bi sami, ili sa dragom osobom, uživali u tretmanima Splendid SPA centra. Potpuna privatnost i potpuna posvećenost našeg osoblja garantuje Vam mir i uživanje.

PROSTORIJA ZA HROMAROMA TERAPIJU (1. sprat)

th chromaroma 01

Ovo je potpuni holistički doživljaj koji objedinjava elemente hrom-, aroma- i kristalo-terapije sa manuelnom masažom. Izaberite aromu, muziku i vrstu masaže u posebnom ambijentu ispunjenom kvarcnim pijeskom. Uz igru svjetlosti, utonite u stanje duboke opuštenosti i uspostavite energetsku ravnotežu.

PROSTORIJA ZA “DRY FLOAT” TRETMAN (1. sprat)

th dry float 01   th dry float 02

“Dry Float” je jedinstveni tretman kojim se postiže izvanredno podmlađivanje kože. Terapija se odvija na posebno izrađenom ležaju sa efektom lebdenja kojim se ponovo proživljava osjećaj djeteta u majčinom naručju. Izaberite omotač – alge, čokolada i med, grožđe, blato, ili nešto drugo – i uživajte u ovom prvoklasnom tretmanu.

PRODAVNICA SPA KOZMETIKE (2. sprat)

th cosmetics shop 01

U našoj prodavnici spa kozmetike možete kupiti ekskluzivni brend profesionalne spa kozmetike “Elemis”, koja je dobitnik Spa Beauty Award za 2007. godinu, kao i Brenda “Christian Breton”.

GARDEROBA I SOLARIJUM (2. sprat)

th wardrobe 01   th wardrobe 02

Svaki gost dobija svoj peškir, bademantil i papuče. Sve lične stvari mogu se bezbjedno ostaviti u ormarićima koji se zaključavaju a nalaze se u garderobi. I garderoba za muškarce i garderoba za žene opremljene su solarijumom čije se korišćenje doplaćuje na recepciji SPA centra.

Share
/

© 2012 Montenegro Stars Hotel Group. Web System By Emarket1ng.NET