Tretmani lica

 ONLINE REZERVACIJE

IMMIDIATE SKIN SPECIFIC FACIAL

Tretman za revitalizaciju i osvježenje kože u rekordnom roku. Revitalizacija se postiže tonizirajućom masažom, pilingom i maskom. Preparati se biraju prema tipu i trenutnom stanju kože.

55 min| 73,00€

CORRECTIVE

Tretman na bazi bisera, koji djeluje na bore, čak i one najdublje, podmlađuje lice, vraća koži čvrstinu i mladalački izgled. Ključni sastojci preparata su: hijaluronska kisjelina, peptidi i regenerativna biserna maska.

70 min| 94,00€

GLOBAL LIFT

Tretman namijenjen zreloj, umornoj koži. Podmlađuje, učvršćuje i stvara prirodan i dugotrajan lifting efekat.

70 min| 94,00€

POWER HYALURONIC

Tretman za cjelodnevnu kontinuiranu hidrataciju. Poboljšava izgled površinskih i dubinskih bora. Sadrži 2% hijalurona.

70 min| 83,00€

TIMELESS PRODIGY

Luksuzni anti-age tretman. Matične ćelije ruža, 5 hormona rasta, ekstrakt bijelog tartufa i gljive kombuhe, teprenon i mnogi drugi sastojci višestruko djeluju na ćelije kože. Stimulišu nastanak novih ćelija, štite DNK od oksidativnog stresa i djeluju na anti-age gene. Koža se regeneriše i revitalizuje, a sjajni rezultati su vidljivi u teksturi i gustini kože.

90 min| 137,00€

PRO-COLLAGEN AGE DEFY

Anti-age tretman za podmlađivanje morskim kolagenom koji uz crveni koral snabdijeva kožu kiseonikom. Klinička istraživanja su potvrdila da je ovo najefikasniji tretman za smanjivanje mimičnih bora.

70 min| 115,00€

PRO-DEFINITION LIFT AND CONTOUR

Tretman podmlađivanja uz pomoć biljnih aktivnih supstanci i „stem cell“ tehnologije (matičnih ćelija).
Ovim tretmanom se učvršćuje ćelijski matriks i struktura kože, a hijaluronska maska, kao sastavni dio tretmana, dodatno podspješuje hidrataciju.

70 min| 104,00€

DYNAMIC RESURFACING PRECISION PEEL

Predstavlja kompleksnu proceduru za zaustavljanje starenja. Dubinskim slojevitim djelovanjem tri vrste enzima reguliše se lučenje sebuma, smanjuje pigmentacija i dubina ožiljaka i bora.

55 min| 104,00€

SUPERFOOD PRO-RADIANCE

Hranljivi tretman bogat esencijalnim uljima i mineralima namijenjen njezi devitalizovane i stresu izložene kože. Tretmanom se postiže duboka hidratacija.

70 min| 94,00€

SENSITIVE SKIN SOOTHER

Umirujući tretman za osjetljivu kožu. Preporučuje se osobama sa crvenilom i kuperoznom kožom. Obnavlja teksturu, podspješuje vlažnost, umiruje i štiti od svakodnevnog stresa.

70 min| 94,00€

ANTI-BLEMISH MATTIFY AND CALM

Tretman namijenjen masnoj, problematičnoj i koži podložnoj hormonalnim promjenama. Dubinska detoksikacija daje vidljive rezultate, a koža je čistija i svjetlija. Tretman se radi u dvije varijante:

70 min| 94,00€
120 min| 115,00€ (sa manuelnom ekspresijom)

HIGH PERFORMANCE SKIN ENERGIZER (for man)

Tretman za revitalizaciju i podmlađivanje prilagođen tipu kože, sa efektom zatezanja. Idealan je za zaštitu od štetnih spoljnih uticaja, regeneraciju kože lica izložene svakodnevnom brijanju.

55 min| 73,00€

BOTOX SIGNATHURE FACIAL

I botox bez igle je moguć! Odlična prevencija nastanka novih bora i tretman za pojačan efekat klasične upotrebe botoxa. U tretmanu se koristi peptid sličan zmijskom otrovu, u kombinaciji sa ekstraktom kavijara i kolagena. Pogodan je za sve tipove kože i osobe svih starosnih dobi.

60 min| 104,00€

GLAMOROUS GOLD FACIAL TRETMAN

Dubinski anti-age tretman listićima čistog 24-karatnog zlata. Zaustavlja slobodne radikale, ubrzava metabolizam ćelija i pomaže koži da se regeneriše. Snažno stimuliše kolagen. Pogodan je za sve tipove kože i osobe svih starosnih dobi.

90 min| 210,00€

GLAMOROUS GOLD EYE TRETMAN

Tretman koji snažno djeluje na sitne linije i bore oko očiju, tamne kolutove i to kombinacijom 24-karatnog zlata i kavijara. Uz to, sprečava nastanak novih bora.

30 min| 73,00€

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Newsletter

Prijavite se i informišite o najatraktivnijim ponudama!

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85315 Bečići, Budva, Montenegro