Yin Yang centar akupunkture

Yin Yang centar akupunkture i tuine je osnovan sa željom da bude mjesto mira i Vašeg vraćanja u fizičku i duhovnu ravnotežu. 

Naš centar je prepoznat kroz pružanje usluga klinički ispitanih metoda kineske tradicionalne medicine: akupunkture i tuine (kiropraktike i kineske masaže), programiranih kineskih korektivno profilaktičkih vježbi i savjetovanja iz oblasti kineske dijetetike i zdravog načina života. 

Postojanje i misija našeg tima se sastoji u prepoznavanju i otklanjanju širokog spektra problema, npr. svih bolnih stanja organizma, stanja uzrokovnih stresom, psihičke nestabilnosti, insomnije, prekomjerne težine, anti-age programa i drugih.

Dr sc. med. Igor Mićunović je rođen 24.11.1977. u Beloj Crkvi, Republika Srbija, SFRJ. Pohađao je osnovnu i Gimnaziju na Cetinju, Crna Gora.
Od 1996. do 2001. godine je pohađao osnovne studije na Fakultetu sporta i FK u Prištini, Kosovo.
Od 2002. do 2007. godine je pohađao osnovne studije medicine na Fakultetu tradicionalne kineske medicine - odsjek akupunktura, tuina i moksibustija u Tianjinu, NR Kina.
Od 2001. do 2006. godine je pohađao i završio magistarske studije medicine - odsjek medicina sporta na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu, Republika Srbija.
Od 2008. do 2011. godine je pohađao i završio doktorske studije medicine na Fakultetu kineske tradicionalne medicine u Tianjinu, odsjek akupunktura, moksibustije i tuina, NR Kina.
Dr Mićunović se smatra referentnom osobom iz oblasti akupunkture i tuine na prostoru Evrope. U ovom trenutku dr Mićunović je jedina osoba u jugozapadnoj Evropi koja nije porijeklom iz NR Kine sa titulom doktora medicinskih nauka iz oblasti kineske medicine.

yinyang

CJENOVNIK

Konsultacija – 30 € (30min)
Akupunktura – 35 € (30 min)
Kiropraktika – 45 € (45 min)
Ventuze/ Termoterapija - 10 €
Korektivna gimnastika – 30€ (60 min) 
Individualni časovi Joge – 30€ (60 min)
Individualni časovi Tai đi ćuana/ Ći guna – 30€ (60min)

Newsletter

No mailchimp list selected. Please set your mailchimp API key in the theme admin panel and then configure the widget from the widget options.

O Splendid SPA centru

Splendid SPA logo

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo ljepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti.

Kontaktirajte nas

Hotel Splendid Conference & SPA Resort
www.montenegrostars.com
www.splendidspa-montenegro.com
spa@montenegrostars.com
T: +382 33 774 300
85315 Bečići, Budva, Montenegro